Kezdőlap » BLING ásványvíz

BLING ásványvíz

Eredeti bling h2o ásványvíz, Swarovski kristályokkal díszített palackban, az Egyesült Államokból.

A Bling h2o ásványvizet rengeteg híresség kezében látták már, valamint olyan neves eseményeken fogyasztják, mint az Emmy-, a Grammy-díjátadó, vagy a MTV Video Music Awards. A Bling h2o aranyérmet nyert a Berkeley Springs-i Nemzetközi Vízkóstoló Fesztiválon a kilenc lépésből álló tisztítási eljárásának köszönhetően.

Rendezés 
Gyártó  

 

Ár 36 400 Ft

Hamarosan


 

Ár 25 200 Ft

Hamarosan


 

Ár 36 400 Ft

Hamarosan


 

Ár 27 600 Ft

Hamarosan


 

Ár 36 400 Ft

Hamarosan
 

Ár 36 400 Ft

Hamarosan


 

Ár 27 600 Ft

Hamarosan


 

Ár 36 400 Ft

Hamarosan


 

Ár 10 400 Ft

Hamarosan


 

Ár 36 400 Ft

Hamarosan

Származási hely: Amerikai Egyesült Államok

TDS: 140 mg/l
pH 7.66
Nátrium: 1.5 mg/l
Magnézium: 6.8 mg/l
Kálium: 1.2 mg/l
hidrogén-karbonát: 100 mg/l
klorid: 1.2 mg/l
szulfát: 8.3 mg/l


Bling H2O rendkívül alacsony ásványi anyag tartalmú ásványvíz. A Dandridge, Tennessee-ből származó forrásvizet 9 szintű tisztítási eljárás után palackozzák. A Bling H2O ásványvizet Kevin G. Boyd, hollywoodi író-producer ihlette, aki munka közben a különböző stúdiókban felismerte, hogy mintha a sztárok stílusának része lenne, hogy milyen palackozott vizet hoznak magukkal. A felismerésének hatására megalkotta a Bling H2O vizet, amely exkluzív megjelenésével méltán vált elismerté nem csak a hírességek, hanem az exkluzív megjelenést kedvelők körében is.
A kivételes formájú, parafa dugóval ellátott, Swarovski kristályokkal, kézzel díszített egyedi megjelenésű palack, magas minőségű ásványvizet tartalmaz.
Bling H2O a közelmúltban látható volt számos híres eseményen, az MTV Video Music Awardson és a televízió a legnagyobb rendezvényén, az Emmy gálán.

Alacsony oldott anyag tartalmának köszönhetően, kifejezetten ajánlott jó minőségű borok, rövid italok mellé, koktélok alapanyagának, mivel a víz alacsony ásványi anyag tartalmának köszönhetően, nem módosítja az eredeti ital íz világát. Javasoljuk hal és grillezett húsételek mellé.
A mindennapi folyadékigényünk kielégítésére, választhatjuk az ilyen alacsony ásványi anyag tartalmú ásványvizeket, a kiváló hidratáló hatásuk, és semleges, esetenként édeskés íz világuk miatt.

A palack kiemelkedő formatervezésének köszönhetően, ideális választás minden alkalomhoz, legyen az akár egy vasárnapi ebéd, esti vacsoravendégek, évfordulók, születésnapok, vagy akár egy esküvői terített asztal. Nem kell többé az ásványvizes palackot száműzni az asztalról, mert ez az egyedi design méltó kiegészítője, dísze lehet a terített asztalnak. Az ilyen palackból kínált ásványvíz, - a magas minőség mellett- elegánsabbá, egyedibbé teszi az Ön által terített asztalt, amely sikeresebbé teszti Önt.

Szállítási határidő 23-27 nap

OGJmN