Kezdőlap » CHATELDON ásványvíz

CHATELDON ásványvíz

CHATELDON az ásványvizek Rolls-Royce-a

               

 

Rendezés 
Gyártó  

Korábbi ár 4 300 Ft

Ár 3 700 Ft

Készleten
Akciós

Származási hely: Franciaország

TDS: 1882 mg/l
Ph : 6.2
Kálcium: 383 mg/l
Nátrium: 240 mg/l
Magnézium: 49 mg/l
Kálium: 35 mg/l
Bikarbonát: 2075 mg/l
Klorid: 7 mg/l
Szulfát: 20 mg/l

Chateldon a "Nap Víz" az első olyan ásványvíz, melyet Franciaországban fogyasztottak. A vizet XIV. Lajos a Napkirály, 1650 körül terjesztette el, köszönhetően orvosa tanácsának, és hozatta Versailles-ba öszvérek hátán. A Chateldon víz lassan átszűrődik, a sziklákon és Auvergne térségben, egy állandó 6 °C hőmérsékletű forrásból nyerhető ki. Gazdag kálium, és nátrium tartalmának köszönhetően, kiváló emésztést segítő hatása van. Franciaországban a Chateldon víz megtalálható a luxus szállodákban és exkluzív éttermek kínálatában is. Az ínyencek a vizek Rolls-Royce-ának tartják.

Ezt a magas ásványi anyag tartalmú ásványvizet, elsősorban saláta ételekhez, és fűszeres sültek mellé ajánljuk, de tökéletes választás egy esti program előtti könnyű vacsora mellé is. A magas ásványi anyag tartalom, és a szénsav kombinációja, teljes felfrissülést nyújt fogyasztójának.

A palack kiemelkedő formatervezésének köszönhetően, ideális választás minden alkalomhoz, legyen az akár egy vasárnapi ebéd, esti vacsoravendégek, évfordulók, születésnapok, vagy akár egy esküvői terített asztal. Nem kell többé az ásványvizes palackot száműzni az asztalról, mert ez az egyedi design méltó kiegészítője, dísze lehet a terített asztalnak. Az ilyen palackból kínált ásványvíz, - a magas minőség mellett- elegánsabbá, egyedibbé teszi az Ön által terített asztalt, amely sikeresebbé teszti Önt.

Szállítási határidő 3-6 nap

YjBlMjNjM