Kezdőlap » DOLOMIA ásványvíz » DOLOMIA szénsavmentes ásványvíz 0,75 l


        

DOLOMIA szénsavmentes ásványvíz 0,75 l

DOLOMIA szénsavmentes ásványvíz 0,75 l

Hamarosan

 

Ár (nettó) : 2 008 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
2 550 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Származási hely: Olaszország

TDS: 108 mg/l 
Ph 8.2 
Kálcium: 26.4 mg/l 
Kálium: 0.1 mg/l 
Magnézium: 14.4 mg/l


A Dolomia ásványvíz, a keleti Dolomitok, Val Cimoliana térségében, 833 méteres magasságában, tör a felszínre, a Dolomiti Friulane védett Nemzeti park területén. Ez a terület rendkívül gazdag élővilágáról, és az érintetlen természeti szépségeiről ismert. A Dolomia ásványvíz egy alacsony ásványi anyag tartalmú, és a ma kapható palackozott vizek közül, az egyik leginkább kiegyensúlyozott ásványi anyag összetételű víz. Különösen ajánlott a fogyasztása alacsony nátrium tartalmú, alacsony kalória tartalmú étrend, és -a kiváló hidratáló hatásának köszönhetően-, sportos életmód esetén.

Alacsony oldott anyag tartalmának köszönhetően, kifejezetten ajánlott jó minőségű borok, rövid italok mellé, koktélok alapanyagának, mivel a víz alacsony ásványi anyag tartalmának köszönhetően, nem módosítja az eredeti ital íz világát. Javasoljuk hal és grillezett húsételek mellé.
A mindennapi folyadékigényünk kielégítésére, választhatjuk az ilyen alacsony ásványi anyag tartalmú ásványvizeket, a kiváló hidratáló hatásuk, és semleges, esetenként édeskés íz világuk miatt.

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

XbfGX6SW
Sy23UwMVYUYf
2017.02.03. 13:08
NWU5Z