Kezdőlap » ELSENHAM ásványvíz

ELSENHAM ásványvíz

Az ásványvizek Királynője.

 

Rendezés 
Gyártó  

 

Ár 6 200 Ft

Hamarosan


 

Ár 6 200 Ft

Hamarosan

Származási hely: Egyesült Királyság

TDS: 400 mg/l
Ph : 7.6
Kálcium: 86 mg/l
Magnézium: 22 mg/l
Kálium: 10 mg/l
Klorid: 21 mg/l
Szulfát: 20 mg/l
Bikarbonát: 365 mg/l

Az Elsenham artézi forrásvíz ásványi anyagokban gazdag, alacsony nátrium tartalma van, és kifejezetten gazdag stronciumban, ami jó a csontsűrűségnek. Közvetlenül a forrásnál palackozzák, így a víz megőrzi természetes tisztaságát. Az Elsenham vizet a vizek királyának is szokták nevezni, kifejezetten a prémium luxus kategória vizének tartják, szerte a világon. Szénsavas és szénsavmentes változatban is kapható, az egyedi tervezésű, jellegzetes üveg palackban.

Alacsony oldott anyag tartalmának köszönhetően, kifejezetten ajánlott jó minőségű borok, rövid italok mellé, koktélok alapanyagának, mivel a víz alacsony ásványi anyag tartalmának köszönhetően, nem módosítja az eredeti ital íz világát. Javasoljuk hal és grillezett húsételek mellé.
A mindennapi folyadékigényünk kielégítésére, választhatjuk az ilyen alacsony ásványi anyag tartalmú ásványvizeket, a kiváló hidratáló hatásuk, és semleges, esetenként édeskés íz világuk miatt.

A palack kiemelkedő formatervezésének köszönhetően, ideális választás minden alkalomhoz, legyen az akár egy vasárnapi ebéd, esti vacsoravendégek, évfordulók, születésnapok, vagy akár egy esküvői terített asztal. Nem kell többé az ásványvizes palackot száműzni az asztalról, mert ez az egyedi design méltó kiegészítője, dísze lehet a terített asztalnak. Az ilyen palackból kínált ásványvíz, - a magas minőség mellett- elegánsabbá, egyedibbé teszi az Ön által terített asztalt, amely sikeresebbé teszti Önt.

Szállítási határidő 3-6 nap

OWQwZD