Kezdőlap » ETRUSCA ásványvíz

ETRUSCA ásványvíz

         

Rendezés 
Gyártó  

 

Ár 2 780 Ft

HamarosanSzármazási hely: Olaszország

TDS: 39.6 mg/l
Ph: 7.0
Nitrát: 2.3 mg/l
Kálium: 0.98 mg/l
Nátrium: 3,8 mg/l
Szilícium: 10 mg/l
Kálcium: 4.7 mg/l
Magnézium: 0.98 mg/l

Etrusca forrás 1100 méterre a tengerszint felett tör a felszínre az Alpok és az Appeninek határán, egy érintetlen bükkös erdővel körülvett faluban, melynek neve Calizzano.
Ebben az érintetlen idilli környezetben ered az alacsony oldott ásványi anyag tartalmú, kiváló minőségű Etrusca ásványvíz.

Alacsony oldott anyag tartalmának köszönhetően, kifejezetten ajánlott jó minőségű borok, rövid italok mellé, koktélok alapanyagának, mivel a víz alacsony ásványi anyag tartalmának köszönhetően, nem módosítja az eredeti ital íz világát. Javasoljuk hal és grillezett húsételek mellé.
A mindennapi folyadékigényünk kielégítésére, választhatjuk az ilyen alacsony ásványi anyag tartalmú ásványvizeket, a kiváló hidratáló hatásuk, és semleges, esetenként édeskés íz világuk miatt.

A palack kiemelkedő formatervezésének köszönhetően, ideális választás minden alkalomhoz, legyen az akár egy vasárnapi ebéd, esti vacsoravendégek, évfordulók, születésnapok, vagy akár egy esküvői terített asztal. Nem kell többé az ásványvizes palackot száműzni az asztalról, mert ez az egyedi design méltó kiegészítője, dísze lehet a terített asztalnak. Az ilyen palackból kínált ásványvíz, - a magas minőség mellett- elegánsabbá, egyedibbé teszi az Ön által terített asztalt, amely sikeresebbé teszti Önt.

Szállítási határidő 3-6 nap

NWVkYWI5