Kezdőlap » FILETTE ásványvíz » FILETTE szénsavas ásványvíz 0,5 l PET


        

FILETTE szénsavas ásványvíz 0,5 l PET

FILETTE szénsavas ásványvíz 0,5 l PET

Akciós

Készleten

 

Korábbi ár 1 450 Ft
Ár (nettó) : 780 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
990 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Származási hely: Olaszország

TDS: 209 mg/l
Ph: 7.3 
Kálcium: 86.8 mg/l 
Nátrium: 12.3 mg/l 
Magnézium: 15.2 mg/l
Nintár: 0.6 mg/l


Nyomelemek kiegyensúlyozott aránya, minimalista design, ez a Filette ásványvíz. Az értékes tartalmat fokozza a fényűző, klasszikus palack, a szatén cimke, és az eredeti ezüst fólia. Ez az esztétikai ízlés egészíti ki a kiváló Filette vizet, amely az elegáns asztalok méltó kelléke a világ legrangosabb szállodáiban, éttermeiben.
A Filette alacsony ásványi anyag tartalmának köszönhetően, könnyed, kellemes ízű, és ma messze a legnépszerűbb asztali vízként tartják számon. Egyedülállóan alacsony nitrát szintje, és nátrium tartalma, kifejezetten alkalmassá teszi az alacsony kalóriatartalmú étrendek mellett való fogyasztásra.

Alacsony oldott anyag tartalmának köszönhetően, kifejezetten ajánlott jó minőségű borok, rövid italok mellé, koktélok alapanyagának, mivel a víz alacsony ásványi anyag tartalmának köszönhetően, nem módosítja az eredeti ital íz világát. Javasoljuk hal és grillezett húsételek mellé.
A mindennapi folyadékigényünk kielégítésére, választhatjuk az ilyen alacsony ásványi anyag tartalmú ásványvizeket, a kiváló hidratáló hatásuk, és semleges, esetenként édeskés íz világuk miatt.

A műanyag palackos kiszerelésű ásványvíz ideális választás kerti grill partik, kirándulások alkalmával, de az edzőteremben, sportolás közben is kiváló társ. A kiemelkedő design már a pet palackok világában is tetten érhető, így a könnyű pet palackos kiszerelés, a magas minőségű bel tartalom, egy egyedi designnal is párosul, amely kiváló választás akár sportoláshoz, akár a mindennapi folyadékigényünk kielégítésére.

 

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Adatvédelmi és adatfeldolgozási szabályzat
Az Ön személyes adatai feldolgozásának jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet ezúton adott az adatkezelő számára, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló Európai Parlamenti és Tanácsi (EU) 2016/679 rendelet 6.cikke /1/ bekezdésének a) pontja értelmében. A személyes adatok feldolgozásának célja számlák küldése a rendszer bérléséhez kapcsolódóan, üzleti kommunikáció, valamint az adminisztrátor részéről az Ön személyére irányuló egyéb marketing tevékenységek végzése.

 

Írja be a képen látható szöveget: *
captcha Új captcha

Figyelem! A weboldal tulajdonosa fenntartja a jogot a vulgáris, sértő vagy nem oda illő hozzászólások törlésére.

NWZmMj