Kezdőlap » GIZE ásványvíz » GIZE Raspberry-Ginseng 0,75 l


        

GIZE Raspberry-Ginseng 0,75 l

Új

Hamarosan

 

Ár (nettó) : 7 803 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
9 910 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Származási hely: Kanada, Nova Scotia

TDS: 1170
ph: 8.1
Kalcium : 286 mg/l
Klorid: 9.9 mg/l
Bikarbonát: 115 mg/l
Magnézium: 9.5 mg/l
Nitrát: 1.9 mg/l
Kálium: 15. mg/l
Nátrium: 36.1 mg/l
Szulfátok: 692 mg/l

Gize, egy arany-szűrt ásványvíz amelynek forrása Kanada Spa Springs, Nova Scotia.
Az ásványi anyagokban gazdag vizet, egyedülálló tisztaság jellemzi, melyről már 1500 éve úgy gondolták, hogy a fiatalság forrása, és gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik.
A vizet a palackba kerülés előtt, arany szűrőkön keresztül tisztítják, amely eljárás tökéletesen egyedivé és tisztává teszi a kálciumban gazdag vizet.
A Gize nem csak szénsavas és szénsavmentes natúr formában kapható, hanem különleges kifinomult ízkompozíciókban is. A Gize elnyerte számos a luxusiparban elismert szaktekintély elismerését. A kivételes díszcsomagolásban is kapható egyedi Gize ásványvíz, tökéletesen exkluzív ajándék, bármely alkalomra.

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Adatvédelmi és adatfeldolgozási szabályzat
Az Ön személyes adatai feldolgozásának jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet ezúton adott az adatkezelő számára, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló Európai Parlamenti és Tanácsi (EU) 2016/679 rendelet 6.cikke /1/ bekezdésének a) pontja értelmében. A személyes adatok feldolgozásának célja számlák küldése a rendszer bérléséhez kapcsolódóan, üzleti kommunikáció, valamint az adminisztrátor részéről az Ön személyére irányuló egyéb marketing tevékenységek végzése.

 

Írja be a képen látható szöveget: *
captcha Új captcha

Figyelem! A weboldal tulajdonosa fenntartja a jogot a vulgáris, sértő vagy nem oda illő hozzászólások törlésére.

YTU0ODU0OT