Kezdőlap » GOTA ásványvíz

GOTA ásványvíz

Rendezés 
Gyártó  

Korábbi ár 4 580 Ft

Ár 3 990 Ft

Hamarosan


Korábbi ár 4 580 Ft

Ár 3 990 Ft

Hamarosan

Származási hely: Argentina

TDS: 350 mg/l
Ph: 7.2
Kálium: 7 mg/l
Nátrium: 45 mg/l
Kálcium: 60 mg/l
Magnézium: 34 mg/l

A GOTA ásványvíz forrása a Guarani földfelszín alatti víztározó, amely Argentína, Brazília, Paraguay és Uruguay területén található, és a föld egyik legnagyobb víztározó rendszere.
A víztározó réteg főleg üledékes homokkőből alakult ki, kb. 200 millió évvel ezelőtt, és a felületének több mint 90 %-át bazaltos, magmás kőzet borítja, amely biztosítja a megfelelő védelmet. A vizet a forrásnál palackozzák, a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően, adalékanyagok hozzáadása nélkül.
Az egyedi formájú palack tervezésénél az egyszerűség, és a minimalista design volt az irányadó. Matt felülete, extra védelmet nyújt az UV sugárzástól.

A palack egyedi formatervezésének köszönhetően, ideális választás minden alkalomhoz, legyen az akár egy vasárnapi ebéd, esti vacsoravendégek, évfordulók, születésnapok, vagy akár egy esküvői terített asztal. Nem kell többé az ásványvizes palackot száműzni az asztalról, mert ez az egyedi design méltó kiegészítője, dísze lehet a terített asztalnak. Az ilyen palackból kínált ásványvíz, - a magas minőség mellett- elegánsabbá, egyedibbé teszi az Ön által terített asztalt, amely sikeresebbé teszti Önt.

Alacsony oldott anyag tartalmának köszönhetően, kifejezetten ajánlott jó minőségű borok, rövid italok mellé, koktélok alapanyagának, mivel a víz alacsony ásványi anyag tartalmának köszönhetően, nem módosítja az eredeti ital íz világát. Javasoljuk hal és grillezett húsételek mellé.
A mindennapi folyadékigényünk kielégítésére, választhatjuk az ilyen alacsony ásványi anyag tartalmú ásványvizeket, a kiváló hidratáló hatásuk, és semleges, esetenként édeskés íz világuk miatt.

Szállítási határidő 3-6 nap

 

 

ODk5ODU0