Kezdőlap » HILDON ásványvíz

HILDON ásványvíz

Rendezés 
Gyártó  

 

Ár 1 350 Ft

Hamarosan


Korábbi ár 2 990 Ft

Ár 2 490 Ft

Hamarosan
Akciós


 

Ár 1 350 Ft

Hamarosan


Korábbi ár 2 990 Ft

Ár 2 490 Ft

Hamarosan

 

Származási hely: Egyesült Királyság

TDS: 312 mg/l
Ph: 5.4
Kálcium: 97 mg/l
Nátrium: 7.7 mg/l
Magnézium: 1.7 mg/l
Szulfát: 4 mg/l
Nitrát: 6 mg/l
Bikarbonát: 136 mg/l
Klorid: 16 mg/l

A HILDON ásványvíz Hampshire közelében fekvő Broughtonból származik. A nátriumban és kálciumban gazdag ásványvizet, közvetlenül, kezelés nélkül a forrásnál palackozzák. A reprezentatív palack, a hagyományos vonalakat követi, amely méltó helyet biztosít számára, a reprezentatív szállodák, exkluzív fogadások, esküvők asztalain.

Alacsony oldott anyag tartalmának köszönhetően, kifejezetten ajánlott jó minőségű borok, rövid italok mellé, koktélok alapanyagának, mivel a víz alacsony ásványi anyag tartalmának köszönhetően, nem módosítja az eredeti ital íz világát. Javasoljuk hal és grillezett húsételek mellé.A mindennapi folyadékigényünk kielégítésére, választhatjuk az ilyen alacsony ásványi anyag tartalmú ásványvizeket, a kiváló hidratáló hatásuk, és semleges, esetenként édeskés íz világuk miatt.

A palack kiemelkedő formatervezésének köszönhetően, ideális választás minden alkalomhoz, legyen az akár egy vasárnapi ebéd, esti vacsoravendégek, évfordulók, születésnapok, vagy akár egy esküvői terített asztal. Nem kell többé az ásványvizes palackot száműzni az asztalról, mert ez az egyedi design méltó kiegészítője, dísze lehet a terített asztalnak. Az ilyen palackból kínált ásványvíz, - a magas minőség mellett- elegánsabbá, egyedibbé teszi az Ön által terített asztalt, amely sikeresebbé teszti Önt.

Szállítási határidő 3-6 nap

 

        

NmQxM