Kezdőlap » ICEBERG jéghegyvíz

ICEBERG jéghegyvíz

Rendezés 
Gyártó  

Korábbi ár 4 700 Ft

Ár 3 999 Ft

Hamarosan
Akciós


Korábbi ár 5 700 Ft

Ár 4 999 Ft

Hamarosan
Akciós

Származási hely: Canada

TDS: 9 mg/l
Kálcium: 0.7 mg/l
Magnézium: 0.4 mg/l
Nátrium: 1.5 mg/l
Szulfát: 0 mg/l
Nitrát: 0 mg/l
Klorid: 6 mg/l

12.000 évvel ezelőtt a földön a hó tiszta és érintetlen volt. A kanadai sarkvidéken, a hó megfagyott és hatalmas jégfalakba csomagolta ezt a szennyeződésektől mentes vizet. A jég több ezer évig megőrizte ezt a természetesen tiszta vizet. Az ICEBERG jéghegyvíz ezekből a tiszta jéghegyekből származik.
Az Északi-sarki jéghegyekből a természetes folyamatoknak köszönhetően darabok válnak le, és sodródnak dél felé. Új-Fundland partjainál ezek a jéghegyek olvadni kezdenek, és mielőtt összeolvadnának az óceán vizével, összegyűjtik és palackozzák. Ez az eljárás biztosítja, hogy csak akkor palackozzák a vizet, amior a természet úgy dönt, hogy a több ezer évig fagyott jég, újra készen áll arra, hogy víz legyen. Az ICEBERG, a kanadai kormányzat engedélyével gyűjti és palackozza ezt a természetesen tiszta vizet, melynek ásványi anyag tartalma az egyik legalacsonyabb a palackozott vizek közül.

A helyben palackozás biztosítja, hogy az eredendően tiszta víz, eredeti tisztaságában jusson el a fogyasztóhoz.
Az ICEBERG jéghegyvíz, elegáns üveg palackban, tökéletesen exkluzív ajándék.

Alacsony oldott anyag tartalmának köszönhetően, kifejezetten ajánlott jó minőségű borok, rövid italok mellé, koktélok alapanyagának, mivel a víz alacsony ásványi anyag tartalmának köszönhetően, nem módosítja az eredeti ital íz világát. Javasoljuk hal és grillezett húsételek mellé.
A mindennapi folyadékigényünk kielégítésére, választhatjuk az ilyen alacsony ásványi anyag tartalmú ásványvizeket, a kiváló hidratáló hatásuk, és semleges, esetenként édeskés íz világuk miatt

A palack kiemelkedő formatervezésének köszönhetően, ideális választás minden alkalomhoz, legyen az akár egy vasárnapi ebéd, esti vacsoravendégek, évfordulók, születésnapok, vagy akár egy esküvői terített asztal. Nem kell többé az ásványvizes palackot száműzni az asztalról, mert ez az egyedi design méltó kiegészítője, dísze lehet a terített asztalnak. Az ilyen palackból kínált ásványvíz, - a magas minőség mellett- elegánsabbá, egyedibbé teszi az Ön által terített asztalt, amely sikeresebbé teszti Önt.

Szállítási határidő 5-8 nap

ZmRmZmNmN