Kezdőlap » ISKILDE ásványvíz

ISKILDE ásványvíz

                              

Rendezés 
Gyártó  

 

Ár 2 999 Ft

Hamarosan


 

Ár 4 300 Ft

Hamarosan


 

Ár 2 999 Ft

Hamarosan


 

Ár 4 300 Ft

Hamarosan

Származási hely: Dánia

TDS: 426 mg/l 
Ph 7.7 
Kálcium: 63 mg/l 
Nátrium: 70.6 mg/l 
Magnézium: 6.8 mg/l
Kálium: 2.7 mg/l 
Klorid: 94 mg/l 
Fluorid: 0.28 mg/l 
Szulfát: 30 mg/l

"Iskilde" jelentése "hideg tavasz". 
Az artézi forrást a Dán tóvidék közelében a Mosso természetvédelmi terület egy távoli részén fedezték fel 2001-ben
A forrás, ahonnan a víz ered, 180 láb mélyen a felszín alatt fekszik, kemény kvarchomok, és kemény agyag fedőréteg alatt. A forrásvíz pontos kora nem ismert, de geológusok szerint a legújabb jégkorszak idejére tehető. A forrás 8 fok alatti hőmérsékletű, azaz szokatlanul hideg.

Az általános mennyiségű ásványi anyagot tartalmazó ásványvizek, szinte minden étel mellé kínálhatóak. Legyen szó akár tésztafélékről, hús, vagy halételekről. Fűszeresebb ételek mellé válasszunk inkább kevésbé szénsavas, míg tésztafélék mellé dúsabb szénsavtartalommal bíró ásványvizet.
A mindennapi folyadékigényünk kielégítésére, választhatjuk az ilyen közepes ásványi anyag tartalmú ásványvizeket, a megfelelő hidratáló hatásuk, és szénsavtartamuk által kifejtett frissítő hatásuk miatt.

A palack egyedi formatervezésének köszönhetően, ideális választás minden alkalomhoz, legyen az akár egy vasárnapi ebéd, esti vacsoravendégek, évfordulók, születésnapok, vagy akár egy esküvői terített asztal. Nem kell többé az ásványvizes palackot száműzni az asztalról, mert ez az egyedi design méltó kiegészítője, dísze lehet a terített asztalnak. Az ilyen palackból kínált ásványvíz, - a magas minőség mellett- elegánsabbá, egyedibbé teszi az Ön által terített asztalt, amely sikeresebbé teszti Önt.

 

Szállítási határidő 3-6 nap

MjI5ZTNk