Kezdőlap » KAROO ásványvíz

KAROO ásványvíz

Rendezés 
Gyártó  

 

Ár 3 860 Ft

Hamarosan

Származási hely: Dél-Afrika

TDS: 150 mg/l
Ph 7.2
Kálcium: 14.7 mg/l
Nátrium: 27.6 mg/l
Magnézium: 2.4 mg/l
Kálium: 1.7 mg/l
Klorid: 44.1 mg/l
Fluorid: 0.7 mg/l


A Karoo, egy díjnyertes dél-afrikai víz, lenyűgöző üvegpalackban. Az alacsony ásványi anyag tartalmú vizet, alacsony nitrát szint, és kedvező ph érték jellemzi. A víz, a Karoo forrásból származik, amely a Paardeberg gránit hegység része, amelynek közelében nincs lakott település, sem mezőgazdasági tevékenység. Ez biztosítja a víz tökéletes tisztaságát.

Alacsony oldott anyag tartalmának köszönhetően, kifejezetten ajánlott jó minőségű borok, rövid italok mellé, koktélok alapanyagának, mivel a víz alacsony ásványi anyag tartalmának köszönhetően, nem módosítja az eredeti ital íz világát. Javasoljuk hal és grillezett húsételek mellé.A mindennapi folyadékigényünk kielégítésére, választhatjuk az ilyen alacsony ásványi anyag tartalmú ásványvizeket, a kiváló hidratáló hatásuk, és semleges, esetenként édeskés íz világuk miatt.

A palack kiemelkedő formatervezésének köszönhetően, ideális választás minden alkalomhoz, legyen az akár egy vasárnapi ebéd, esti vacsoravendégek, évfordulók, születésnapok, vagy akár egy esküvői terített asztal. Nem kell többé az ásványvizes palackot száműzni az asztalról, mert ez az egyedi design méltó kiegészítője, dísze lehet a terített asztalnak. Az ilyen palackból kínált ásványvíz, - a magas minőség mellett- elegánsabbá, egyedibbé teszi az Ön által terített asztalt, amely sikeresebbé teszti Önt.

Szállítási határidő 3-6 nap

ZDBkZmV