Kezdőlap » LURISIA Ásványvíz

LURISIA Ásványvíz

 

Rendezés 
Gyártó  

 

Ár 4 350 Ft

Hamarosan
 

Ár 2 090 Ft

Hamarosan


 

Ár 2 090 Ft

Hamarosan

Származási hely: Olaszország, Monte Pigna

TDS: 30 mg/l
Ph : 6.4
Bikarbonát: 15 mg/l
Kálium: 0.6 mg/l
Nátrium: 1 mg/l
Szilícium: 15 mg/l
Kálcium: 4.7 mg/l
Magnézium: 0.7 mg/l

Lurisia víz Cuneo tartományból, Monte Pigna, 1460 m tengerszint feletti magasságból származik. Ez a magasság biztosítja, a víz tökéletes tisztaságát, távol a lakott területektől. A víz, tiszta világos, nem tartalmaz nátriumot, tökéletesen hidratálja a szervezetet. 

Stílusos design palackban is kapható, szénsavas és szénsav mentes változatban.

Alacsony oldott anyag tartalmának köszönhetően, kifejezetten ajánlott jó minőségű borok, rövid italok mellé, koktélok alapanyagának, mivel a víz alacsony ásványi anyag tartalmának köszönhetően, nem módosítja az eredeti ital íz világát. Javasoljuk hal és grillezett húsételek mellé.
A mindennapi folyadékigényünk kielégítésére, választhatjuk az ilyen alacsony ásványi anyag tartalmú ásványvizeket, a kiváló hidratáló hatásuk, és semleges, esetenként édeskés íz világuk miatt.

A palack kiemelkedő formatervezésének köszönhetően, ideális választás minden alkalomhoz, legyen az akár egy vasárnapi ebéd, esti vacsoravendégek, évfordulók, születésnapok, vagy akár egy esküvői terített asztal. Nem kell többé az ásványvizes palackot száműzni az asztalról, mert ez az egyedi design méltó kiegészítője, dísze lehet a terített asztalnak. Az ilyen palackból kínált ásványvíz, - a magas minőség mellett- elegánsabbá, egyedibbé teszi az Ön által terített asztalt, amely sikeresebbé teszti Önt.

Szállítási határidő 3-6 nap

 

ZTMwZ