Kezdőlap » SPEYSIDE GLENLIVET ásványvíz

SPEYSIDE GLENLIVET ásványvíz

Rendezés 
Gyártó  
Származási hely: Skócia

TDS: 58 mg/l
Ph 7.7
Kálcium: 12 mg/l
Nátrium: 4 mg/l
Magnézium: 2 mg/l
Bikarbonát: 45 mg/l
Klorid: 5 mg/l
Nitrát: 1 mg/l
Szulfát: 4 mg/l

A Speyside Glenlivet víz az Egyesült Királyság, Skócia "Crown Estate" legnagyobb forrásából származik. Alacsony ásványi anyag tartalmú, kiegyensúlyozott ízú, tökéletesen tiszta és frissítő víz. Kifinomult, diszkrét új design üveg palackban kapható, szénsavas és szénsavmentes változatban. Mint minden magas színvonalú termék, a Speyside Glenlivet is megérdemli, hogy megfelelő 12 és 15 C fok közötti hőmérsékleten kerüljön az asztalra. Javasolt, a víz tisztaságának megőrzése és a megfelelő ízélmény megtartása érdekében, egyéb adalék, citrom, jégkocka nélkül fogyasztani. Speyside Glenlivet 2013-ban elnyerte a rangos Arany Award díjat.

Alacsony oldott anyag tartalmának köszönhetően, kifejezetten ajánlott jó minőségű borok, rövid italok mellé, koktélok alapanyagának, mivel a víz alacsony ásványi anyag tartalmának köszönhetően, nem módosítja az eredeti ital íz világát. Javasoljuk hal és grillezett húsételek mellé.
A mindennapi folyadékigényünk kielégítésére, választhatjuk az ilyen alacsony ásványi anyag tartalmú ásványvizeket, a kiváló hidratáló hatásuk, és semleges, esetenként édeskés íz világuk miatt.

Szállítási határidő 3-6 nap

MGEwOTU4Zj