Kezdőlap » TAU ásványvíz

TAU ásványvíz

Rendezés 
Gyártó  

 

Ár 2 890 Ft

Hamarosan


 

Ár 2 890 Ft

Hamarosan


 

Ár 2 890 Ft

Hamarosan


 

Ár 2 890 Ft

Hamarosan
Új

Származási hely: Egyesült Királyság

TDS: 208 mg/l
pH 7,2
Kálcium: 30.5 mg/l
Magnézium: 12.2 mg/l
Kálium: 1.2 mg/l
nátrium 21.4 mg/l
Klorid: 21 mg/l
szulfát: 28 mg/l
Nitrát: <0,1 mg/l
Floride: 0,018 mg/l


2003 márciusában indították útjára, TAU Forrásvízet, kortárs stílusos designal. TAU a nevét egy ősi walesi szóból kapta, melynek jelentése "néma", amely magában foglalja a palack tiszta vonalait. Az egyedülálló víz forrása a Cambriai hegységben található.
Az elegáns, minimalista fekete-fehér design, a TAU forrásvizet kimondottan alkalmassá teszi, üzletek, szállodák, éttermek, bárok és kávézók számára, ahol a színes megjelenés nem megfelelő, de a minőség és a stílus továbbra is elengedhetetlen.

Alacsony oldott anyag tartalmának köszönhetően, kifejezetten ajánlott jó minőségű borok, rövid italok mellé, koktélok alapanyagának, mivel a víz alacsony ásványi anyag tartalmának köszönhetően, nem módosítja az eredeti ital íz világát. Javasoljuk hal és grillezett húsételek mellé.
A mindennapi folyadékigényünk kielégítésére, választhatjuk az ilyen alacsony ásványi anyag tartalmú ásványvizeket, a kiváló hidratáló hatásuk, és semleges, esetenként édeskés íz világuk miatt.

A palack kiemelkedő formatervezésének köszönhetően, ideális választás minden alkalomhoz, legyen az akár egy vasárnapi ebéd, esti vacsoravendégek, évfordulók, születésnapok, vagy akár egy esküvői terített asztal. Nem kell többé az ásványvizes palackot száműzni az asztalról, mert ez az egyedi design méltó kiegészítője, dísze lehet a terített asztalnak. Az ilyen palackból kínált ásványvíz, - a magas minőség mellett- elegánsabbá, egyedibbé teszi az Ön által terített asztalt, amely sikeresebbé teszti Önt.

Szállítási határidő 3-6 nap

NzZmMGY1