Kezdőlap » Ty NANT ásványvíz

Ty NANT ásványvíz

Rendezés 
Gyártó  

Korábbi ár 2 450 Ft

Ár 1 990 Ft

Hamarosan
Akciós


Korábbi ár 2 450 Ft

Ár 1 990 Ft

Hamarosan
Akciós
Korábbi ár 2 450 Ft

Ár 1 990 Ft

Hamarosan
Akciós


Korábbi ár 1 580 Ft

Ár 999 Ft

Készleten
Akciós

Származási hely: Wales

TDS: 165 mg/l
Ph : 6.8
Kálcium: 22 mg/l
Magnézium: 11.5 mg/l
Kálium: 1.0 mg/l
Klorid: 14 mg/l
Szulfát: 4.0 mg/l
Nitrát: 0.1 mg/l
Fluorid: 0.148 mg/l
Nátrium: 22 mg/l

A Ty Nant tisztaságát a szokatlanul víztartó sűrű geológiai formációnak köszönheti. A Cambriai hegység vidékén 1976-ban fedezték fel. A Ty Nant nem tartalmaz nitrátot, ideális ph értékű, és alacsony oldott anyag tartalmú forrásvíz. Lenyűgöző kobaldkék, és bíbor színekben kapható, szénsavas és szénsavmentes kivitelben.

Alacsony oldott anyag tartalmának köszönhetően, kifejezetten ajánlott jó minőségű borok, rövid italok mellé, koktélok alapanyagának, mivel a víz alacsony ásványi anyag tartalmának köszönhetően, nem módosítja az eredeti ital íz világát. Javasoljuk hal és grillezett húsételek mellé.
A mindennapi folyadékigényünk kielégítésére, választhatjuk az ilyen alacsony ásványi anyag tartalmú ásványvizeket, a kiváló hidratáló hatásuk, és semleges, esetenként édeskés íz világuk miatt.

A palack kiemelkedő formatervezésének köszönhetően, ideális választás minden alkalomhoz, legyen az akár egy vasárnapi ebéd, esti vacsoravendégek, évfordulók, születésnapok, vagy akár egy esküvői terített asztal. Nem kell többé az ásványvizes palackot száműzni az asztalról, mert ez az egyedi design méltó kiegészítője, dísze lehet a terített asztalnak. Az ilyen palackból kínált ásványvíz, - a magas minőség mellett- elegánsabbá, egyedibbé teszi az Ön által terített asztalt, amely sikeresebbé teszti Önt.

Szállítási határidő 3-6 nap

MmE3Nm