Kezdőlap » VEEN ásványvíz

VEEN ásványvíz

Rendezés 
Gyártó  

Korábbi ár 2 790 Ft

Ár 2 100 Ft

Hamarosan
Akciós


Korábbi ár 2 790 Ft

Ár 2 100 Ft

Készleten
Akciós

Származási hely: Finnország

TDS: 17.2 mg/l
Ph : 6.6
Szilícium: 11 mg/l
Kálcium: 2.4 mg/l
Nátrium: 1.9 mg/l
Magnézium: 0.1 mg/l
Kálium: 0.69 mg/l
Klorid: 0.7 mg/l
Nitrát: 15 mg/l
Szulfát: 3.9 mg/l


VEEN forrásvíz Észak-Finnországból Konisaajo vidékéről, Európa egyik legkevésbé lakott, védett területéről származik. A szabadon folyó, természetes szűrőkön tisztított forrásvizet, közvetlenül a forrásánál palackozzák.

Rendkívül alacsony ásványi anyag tartalma, semleges íze teszi ezt a vizet, az ínyencek, a séfek egyik kedvencévé. Természetesen tiszta semleges íze miatt különösen alkalmas, italok keveréséhez, tökéletesen illik minden típusú borhoz is. A kivételesen alacsony oldott anyag tartalmú, prémium kategóriás ásványvíz, az elmúlt időszakban már több nemzetközi díjat is elnyert.

Alacsony oldott anyag tartalmának köszönhetően, kifejezetten ajánlott jó minőségű borok, rövid italok mellé, koktélok alapanyagának, mivel a víz alacsony ásványi anyag tartalmának köszönhetően, nem módosítja az eredeti ital íz világát. Javasoljuk hal és grillezett húsételek mellé.
A mindennapi folyadékigényünk kielégítésére, választhatjuk az ilyen alacsony ásványi anyag tartalmú ásványvizeket, a kiváló hidratáló hatásuk, és semleges, esetenként édeskés íz világuk miatt.

A palack kiemelkedő formatervezésének köszönhetően, ideális választás minden alkalomhoz, legyen az akár egy vasárnapi ebéd, esti vacsoravendégek, évfordulók, születésnapok, vagy akár egy esküvői terített asztal. Nem kell többé az ásványvizes palackot száműzni az asztalról, mert ez az egyedi design méltó kiegészítője, dísze lehet a terített asztalnak. Az ilyen palackból kínált ásványvíz, - a magas minőség mellett- elegánsabbá, egyedibbé teszi az Ön által terített asztalt, amely sikeresebbé teszti Önt.

Szállítási határidő 3-6 nap

 

MzMzMWE4ND