Kezdőlap » VIDAGO ásványvíz

VIDAGO ásványvíz

Rendezés 
Gyártó  

Korábbi ár 4 990 Ft

Ár 4 290 Ft

Hamarosan
Akciós

Származási hely: Portugália

TDS 2853 mg/l
Ph 6,1
Kalcium 82 mg/l
Nátrium 619 mg/l
Magnézium 15 mg/l
szulfát 3,3 mg/l
Kálium 47 mg/l
hidrokarbonát 1995 mg/l
klorid 32 mg/l
nitrát 0,2 mg/l

A Vidago az egyetlen prémium márkájú, Portugál szénsavas ásványvíz, Észak-Portugáliából származik. Az ásványvizet 1886 óta palackozzák.
A 2010 ben újratervezett 0,75 l üveg elnyerte, a "Water Inovation Awards" díjat. Ásványi anyagokban kimagaslóan gazdag, CO2 tartalma alacsony, íze kiegyensúlyozott tiszta.

Ezt a magas ásványi anyag tartalmú ásványvizet, elsősorban saláta ételekhez, és fűszeres sültek mellé ajánljuk, de tökéletes választás egy esti program előtti könnyű vacsora mellé is. A magas ásványi anyag tartalom, és a szénsav kombinációja, teljes felfrissülést nyújt fogyasztójának.

A palack kiemelkedő formatervezésének köszönhetően, ideális választás minden alkalomhoz, legyen az akár egy vasárnapi ebéd, esti vacsoravendégek, évfordulók, születésnapok, vagy akár egy esküvői terített asztal. Nem kell többé az ásványvizes palackot száműzni az asztalról, mert ez az egyedi design méltó kiegészítője, dísze lehet a terített asztalnak. Az ilyen palackból kínált ásványvíz, - a magas minőség mellett- elegánsabbá, egyedibbé teszi az Ön által terített asztalt, amely sikeresebbé teszti Önt.

 

MDM5YmZkYT