Kezdőlap » WATTWILLER ásványvíz

WATTWILLER ásványvíz

 

Rendezés 
Gyártó  

Korábbi ár 3 650 Ft

Ár 3 390 Ft

Készleten
Akciós

Származási hely: Franciaország, Vosges Regional Nature Park

TDS: 155 mg/l
Ph 7.8
Kálcium: 35 mg/l
Nátrium: 3 mg/l
Magnézium: 11 mg/l
Kálium: 1 mg/l
Fluorid: 0.5 mg/l
Hidrogén karbonát: 135 mg/l
Klorid: 3 mg/l
Nitrát: 0 mg/l
Szulfát 24 mg/l

Az elegáns Wattwiller víz kálciumban, magnéziumban, szulfátokban, és fluoridban gazdag, és mentes a nitrátoktól. 1,5 liter Wattwiller víz fedezi egy felnőtt kálcium szükségletének felét.
Története visszanyúlik a római korba, forrását a Murbachi apátság szerzetesei is ismerték.
A hagyományos vonalvezetésű palack, minden elegáns terített asztal méltó dísze.

Alacsony oldott anyag tartalmának köszönhetően, kifejezetten ajánlott jó minőségű borok, rövid italok mellé, koktélok alapanyagának, mivel a víz alacsony ásványi anyag tartalmának köszönhetően, nem módosítja az eredeti ital íz világát. Javasoljuk hal és grillezett húsételek mellé.
A mindennapi folyadékigényünk kielégítésére, választhatjuk az ilyen alacsony ásványi anyag tartalmú ásványvizeket, a kiváló hidratáló hatásuk, és semleges, esetenként édeskés íz világuk miatt.

A palack kiemelkedő formatervezésének köszönhetően, ideális választás minden alkalomhoz, legyen az akár egy vasárnapi ebéd, esti vacsoravendégek, évfordulók, születésnapok, vagy akár egy esküvői terített asztal. Nem kell többé az ásványvizes palackot száműzni az asztalról, mert ez az egyedi design méltó kiegészítője, dísze lehet a terített asztalnak. Az ilyen palackból kínált ásványvíz, - a magas minőség mellett- elegánsabbá, egyedibbé teszi az Ön által terített asztalt, amely sikeresebbé teszti Önt.

Szállítási határidő 3-6 nap

YzIxYm