Kezdőlap » blk. » blk 0,5 l szénsavmentes forrásvíz


        

blk 0,5 l szénsavmentes forrásvíz

blk 0,5 l szénsavmentes forrásvíz

Hamarosan

 

Ár (nettó) : 1 811 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
2 300 Ft

Származási hely: Amerikai Egyesült Államok


Ph 7.3 
Kalória: 0.0 mg/l 
Fehérje: 0.0 mg/l 
Szénhidrát: 0.0 mg/l 
Zsír: 0.0 mg/l 
Cukor: 0.0 mg/l 
Nátrium:

A BLK egy fulvosavval telített, természetesen tiszta ásványvíz. A BLK megmutatja, hogy mi történik, ha fulvosavat, és nyomelemeket adnak a teljesen tiszta vízhez. A BLK natúr és ízesített formában is elérhető, elektrolitokban gazdag, és magas ph értékkel rendelkezik, amely a hatékony hidratálást biztosítja. A BLK nem tartalmaz cukrot, szénhidrátot, és kalóriát sem.

Mi a fulvosav?
A fulvosav a huminanyagok közé tartozik, amelyek a növényi eredetű biomassza évezredes bomlási folyamataiban keletkeznek (növény-tőzeg-lignit-barnaszén-feketeszén-gyémánt). A természetes huminsav és fulvosav legalább 70 féle ásványi anyagot tartalmaz önmagában és mindezeket felvehető, biológiailag hasznosítható formában.

A huminsav és fulvosav évezredek óta ismert gyógyászati hatásait, mint „természetes antivirális hatóanyagot” és „alternatív antibiotikumot” a modern tudomány is felfedezte. A huminsav és fulvosav mikroelemekkel képzett komplex vegyületei természetes megoldást nyújtanak a technikai civilizáció kihívásainak megfelelni vágyó ember testi, lelki és szellemi megpróbáltatásaihoz.

A BLK ásványvíz kifejezetten ajánlott, fokozott fizikai igénybevétellel, ill. folyadékveszteséggel járó tevékenységekhez, mint például sportolás, túrázás, aktív szabadidős tevékenységek.

Szállítási határidő 5-7 nap

 

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Review Of Diet Pills
CaseyFaw
2017.10.11. 01:25
Start Feeling Slim: A Few Ways To Lose Weight
Angelofroxy
2017.10.02. 08:02
Weight Loss Success Is Within Your Grasp If Y
Jamespaugh
2017.02.04. 16:03
ZjJiY