Kezdőlap » blk.

blk.

           

Rendezés 
Gyártó  

 

Ár 2 300 Ft

Hamarosan

Származási hely: Amerikai Egyesült Államok


Ph 7.3 
Kalória: 0.0 mg/l 
Fehérje: 0.0 mg/l 
Szénhidrát: 0.0 mg/l 
Zsír: 0.0 mg/l 
Cukor: 0.0 mg/l 

A BLK egy fulvosavval telített, természetesen tiszta ásványvíz. A BLK megmutatja, hogy mi történik, ha fulvosavat, és nyomelemeket adnak a teljesen tiszta vízhez. A BLK natúr és ízesített formában is elérhető, elektrolitokban gazdag, és magas ph értékkel rendelkezik, amely a hatékony hidratálást biztosítja. A BLK nem tartalmaz cukrot, szénhidrátot, és kalóriát sem.

Mi a fulvosav?
A fulvosav a huminanyagok közé tartozik, amelyek a növényi eredetű biomassza évezredes bomlási folyamataiban keletkeznek (növény-tőzeg-lignit-barnaszén-feketeszén-gyémánt). A természetes huminsav és fulvosav legalább 70 féle ásványi anyagot tartalmaz önmagában és mindezeket felvehető, biológiailag hasznosítható formában.

A huminsav és fulvosav évezredek óta ismert gyógyászati hatásait, mint „természetes antivirális hatóanyagot” és „alternatív antibiotikumot” a modern tudomány is felfedezte. A huminsav és fulvosav mikroelemekkel képzett komplex vegyületei természetes megoldást nyújtanak a technikai civilizáció kihívásainak megfelelni vágyó ember testi, lelki és szellemi megpróbáltatásaihoz.

A BLK ásványvíz kifejezetten ajánlott, fokozott fizikai igénybevétellel, ill. folyadékveszteséggel járó tevékenységekhez, mint például sportolás, túrázás, aktív szabadidős tevékenységek.

Szállítási határidő 6-8 nap

 

NDFhZDU2